Monthly challenge: March

6071907323524ebeb069a869bf5bc47e

Dupa ce in Ianuarie am renuntat la cafea – si da, tot nu beau cafea, sper sa pot renunta de tot la ea – iar in Februarie am renuntat la zahar – nu va puteti imagina cat de dificil este sa nu te atingi de dulciuri atatea zile – in luna Martie m-am gandit ca cea mai buna provocare ar fi… 30 de minute! 30 de minute pe zi pentru a face miscare. Sounds good right?

In general miscarea mea este drumul pana la metrou, de la metrou acasa si mersul la sala, care de multe ori este mult prea putin din diverse motive: lene, lipsa chef, probleme de fete sau, pur si simplu, lipsa timpului. Dar, vreau sa imi intre bine in minte ca a face miscare nu inseamna sa merg neaparat la sala sau sa port haine sport, pot foarte bine sa fac miscare iesind la plimbare, facand exercitii in casa sau dand drumul la muzica la maxim si…let’s daance! E miscare si asta nu?!

Ideea e ca in fiecare zi sa fac miscare timp de 30 de minute minim, ca merg la sala, la o plimbare in parc, la cumparaturi, dansez in casa sau pur si simplu fac nu stiu ce exercitii acasa, trebuie sa fac miscare. Fiind Martie ma astept sa fie ceva mai cald afara, desi in timp ce scriu acest post afara ninge si mai e doar o saptamana pana pe 1 Martie, but hey, I have to have hope, right?

Simt mereu ca nu fac suficient de multa miscare si mereu sfarsesc prin a imi reprosa ca lenevesc la seriale in loc sa fac ceva pt sanatatea mea, de aceea am zis ca in acest an cel putin o luna va fi despre a face miscare, iar 30 de minute mi se pare cumva ideal pentru zilele aglomerate, suficient cat sa fie relaxant, o placere si nu ceva gen ‘aaaa, mai am de pierdut si 30 de minute facand sport’.

Rezultatele provocarilor din lunile trecute mi-au placut super mult si m-au facut sa ma simt mega mandra cu faptul ca am reusit sa le duc la bun sfarsit, sper din tot sufletul sa fie la fel si cu provocarea de luna aceasta. Am mai multe emotii luna asta pentru ca, dupa cum stiti, voi incepe noul job, voi avea super mult de invatat si stiu ca va fi destul de stresant. Sa imi tineti pumnii sa fie totul la fel de bine ca si pana acum.

Pupici cu sclipici,

Gabriela Adelina

 

4 gânduri despre „Monthly challenge: March

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s