Obiectivele uitate

Iti setezi un obiectiv intr-o zi fara a realiza ca, de fapt, te auto programezi sa realizezi ceva. Nu iti dai seama ca din acel moment toata energia ta, toata motivarea de care esti capabil ca om se duce spre realizarea acelui vis, pana la urma.
„Eh, dar eu mereu uit de obiectivele mele”, vor spune cei ce, cel mai sigur, chiar uita de obiectivele lor, dar oare nu sunt acestia cei ce sunt mai mereu lipsiti de energie, de chef de a face orice, cei pentru care a fi motivat inseamna a nu dormi 2 nopti pt a termina un serial?
Motivarea lor exista, este in ei, pentru ca nu exista om care sa nu o aiba, dar daca iti setezi un obiectiv, ceva ce tu chiar iti doresti din suflet, ceva in care pui o parte mai mica sau mai mare din tine, apoi uiti cu desavarsire de el, nu e normal sa pierzi acea particica?
Si uiti azi de ce ti-ai propus, uiti maine, uiti poimaine, apoi devine un obicei sa uiti. Incepi sa te auto caracterizezi „eu nu am ambitie sa fac asta, mereu sfarsesc prin a uita ce mi-am propus”. Tu stii ce putere au cuvintele?! Ohoho, nici nu iti imaginezi tu ce forta a naturii sunt cuvintele astea. Le spui spre Univers, iar el iti raspunde in consecinta: „Daca asta iti doresti, asta iti ofer.”
Nu mai spune nimic din ce nu iti doresti, nu te gandi ca tu nu poti doar pt ca ai uitat de o mie de ori, azi va fi diferit, azi esti constient ce se intampla daca uiti. Azi iti vei seta un obiectiv, iti vei pune in el toata energia, toata motivarea, tot sufletul si il vei duce pana la capat. Azi e ziua de setat obiective de care nu ai voie sa uiti.
Tu ce obiectiv ai sa duci la bun sfarsit peste cateva saptamani sau luni?

Pupici cu sclipici,

Gabriela Adelina

3 gânduri despre „Obiectivele uitate

 1. Mi-a placut! Uite că, e acel obiectiv pe care toateee femeile la un moment dat si-l propun. Ala ce incepe ” de luni, ma apuc de…” 🤔🙂

  Apreciază

  1. Daaaa, si eu aveam obiceiul sa zic ‘de luni fac…’ dar cumva de cand am incercat sa fiu f f f organizata si sa imi notez obiectivele, sa le marchez progresul s.a. nu mao conteaza ziua in care ma apuc de ceva. Daca mi-a venit o idee ma apuc imediat. Pupici

   Apreciază

   1. Organizarea meseleor in sine, face rutina mai usoara. Am urmat un regim alimentar si totul parea simplu, când am abandonat, haos pana sa-mi revin…pupici

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s